Adra firar att 100 kunder redan använder deras nya molnbaserade lösning för bokslutsprocessen

Adra, som är en global mjukvaruproducent som specialiserar sig på molnbaserade lösningar för en smartare finansiell avstämningsprocess, tillkännagav i dag att mer än 100 kunder redan valt BALANCER.

BALANCER är den mest moderna bokslutsprocesslösningen på marknaden och ger ekonomi- och redovisningsavdelningar översikt, kontroll och effektivitet i den finansiella avstämningsprocessen.

”Vi är överraskade, och väldigt stolta, över att vi nådde delmålet på hundra kunder så snabbt, runt ett år efter att produkten blev tillgänglig på marknaden”, säger Martin Thunman, VD för Adra. ”Efter lanseringen har både stora och små företag varit väldigt entusiastiska över BALANCER”.

BALANCER ersätter kalkylblad och pärmar i den finansiella avstämningsprocessen, vilket gör det möjligt för ekonomi- och redovisningsgrupper att frigöra tid och få insyn och kontroll under en period som ofta är extremt hektisk.

Martin Thunman fortsätter. ”Som en kund sa: Ibland försöker man göra det lätt för sig och slarvar, men med ett smart verktyg som BALANCER finns det ingen möjlighet att göra det längre utan alla måste följa processen. Detta ökar kvaliteten och kontrollen över bokslutsprocessen”.

BALANCER finns som en molnbaserad tjänst, tillgänglig för organisationer världen över.

OM Adra

Adra utvecklar och marknadsför programvara för en smartare finansiell avstämningsprocess. Adra har över 25 års erfarenhet av att leverera programvara för automatisering av månadsavstämningar och är marknadsledande i branschen med 3 000 kunder.  Programvaran är specifikt anpassad till att hjälpa redovisnings- och ekonomipersonal att arbeta smartare och snabbare, och med bättre kontroll och tillförlitlighet. Lösningarna effektiviserar och standardiserar ekonomiavdelningarnas arbete och ger en kontinuerlig översikt över företagets avstämningsprocess.

Adra har skandinaviskt ursprung, precis som många andra företag som jobbar med ekonomiprogram, t.ex. Axapta, Navision, IBS, IFS, Jeeves och Visma, och idag servar vi kunder i mer än 30 länder över hela världen. Några av dessa är Hertz, GE Capital, KPMG, Toyota, IKEA och BMW.

För mer information, kontakta:
Peter Almgren, Marknadschef, Adra

E-post: peter.almgren@adra.com
Tel: 08 – 725 9100


background image