Inbjudan till presentation av Transmodes delårsrapport den 16 juli 2015

Transmode AB publicerar delårsrapporten för januari-juni 2015 den 16 juli klockan 08:00. Med anledning av detta bjuder företaget in till en telefonkonferens (på engelska) för investerare, analytiker och media den 16 juli klockan 09:00 där VD Karl Thedéen och CFO Johan Wilsby presenterar och kommenterar delårsrapporten.

För att delta i telefonkonferensen, ring +44 20 342 814 15, alternativt det svenska numret
+46 8 566 426 66, och uppge ”Transmode telefonkonferens” några minuter före utsatt starttid. Konferensen och presentation kan även följas live på Transmodes hemsida: http://www.transmode.com/sv/investerare/rapporter/delarsrapporter

För ytterligare information kontakta:

Jenny Gunell
Corporate Communications Officer
Transmode Systems AB
Telefon: +46 (0)8 410 881 66
Email: jenny.gunell@transmode.com 

Om Transmode
Transmode är en global leverantör av paketbaserade optiska nätlösningar som gör det möjligt för fasta och mobila nätoperatörer att kostnadseffektivt hantera de ökande kapacitetsbehov som skapas av den snabba tillväxten i video- och datatrafik. Bolagets lösningar ingår i nästa generations optiska höghastighetsnät som stödjer tjänster som fast och mobilt bredband, video- och molntjänster. Transmodes lösningar ökar kapaciteten, flexibiliteten och funktionaliteten i metronät och regionala nät och är baserade på våglängdsmultiplexering (Wavelength Division Multiplexing eller WDM) och transporttekniker som till exempel Ethernet. Transmodes ”Native Packet Optical 2.0″-arkitektur skapar viktiga fördelar för kunder i form av kostnadseffektiva Ethernet-tjänster, extremt låg fördröjning, låg strömförbrukning och framtidssäker nätdesign.

Transmode har sitt huvudkontor i Stockholm och är noterat på Nasdaq, Stockholm (TRMO). Sedan år 2000 har företaget installerat mer än 50 000 system hos fler än 650 fasta och mobila teleoperatörer, kabelteveoperatörer, Internetleverantörer samt större företag och offentliga förvaltningar i över 50 länder över hela världen.

För ytterligare information om Transmode, besök www.transmode.com

Pressmeddelande (PDF)


background image