Lars Owe Nyland har utsetts till ny VD för Adra

Adra, den ledande leverantören av molnlösning för automatisering och kontroll av ekonomifunktionen, meddelar att styrelsen har utsett Lars Owe Nyland som VD.

Lars Owe började på Adra 2014 och fram tills han tog rollen som VD hade han ställningen som Country Manager Adra Norge. Lars Owe har mer än 18 års erfarenhet från ledande positioner inom försäljning och marknadsföring i olika branscher såsom IT, Detaljhandel, Telekom och Finans.

”Jag ser fram emot att ta mig an denna utmaning tillsammans med mina kolleger i Adra”, säger Lars Owe Nyland, ny VD för Adra, ”Adra har etablerat en enastående marknadsposition baserad på en förstaklassig följd av lösningar, och vi står fast vid vår strategi att fortsätta utvecklingen av vår molnbaserade plattform och ytterligare expandera internationellt.

Vår främsta prioritering är framgång för våra kunder och partners, och att överträffa deras förväntningar!”

Om Adra

Adra är en ledande leverantör av molnlösning för automatisering och kontroll av ekonomifunktionen. Adra’s lösningar hjälper alla typer av företag att arbeta smartare och snabbare med bättre kontroll och precision. Adra’s uppdrag är att effektivisera och standardisera finans- och ekonomiavdelningar, och ge dem bättre översikt och kontroll över företagets processer vid alla tidpunkter.

 


background image