Inget kan matcha Adras programvarulösningar

Adra, en ledande leverantör av EFCA-molnlösningar (Enhanced Finance Controls and Automation Software) har bytt namn från Adra Match till Adra Software, ett namn som bättre motsvarar de många lösningar som nu tillhandahålls ekonomiavdelningar på multinationella företag i 30 länder runt om i världen.

Adra grundades 1989 och har sitt högkvarter i Oslo i Norge. Företaget inledde sin verksamhet med transaktionsmatchning som specialisering. Idag omfattar företagets erbjudanden inte bara avstämningshantering, nu finns stöd för hela den finansiella administrationsprocessen med lösningar för hantering av bokslut samt ekonomisk styrning och regelefterlevnad. Idag förlitar sig över 3 000 företag runt om i världen på Adra för automatisering och förenkling av bokslutsprocessen, riskminimering, förbättrad ekonomistyrning samt bättre operationell effektivitet.

Adra Softwares VD Lars Owe Nyland säger: ”Vårt mål är mycket tydligt. Att hjälpa företag oavsett storlek och land att förenkla och standardisera sina bokföringsprocesser, så att de kan jobba smartare, snabbare och med bättre kontroll och precision. Vi har kommit långt från vårt ursprung i att bara erbjuda avstämningshantering.”

”Vårt namnbyte reflekterar det sätt vårt företag växer och vår ambition att fortsätta utveckla programvara som eliminerar kalkylblad och pärmar från ekonomiavdelningar över hela världen. Vid kommunikation och marknadsföring av våra lösningar fortsätter vi att använda Adra som varumärke.”

Adra Kontakt

Peter Almgren

Marketing Director

E-mail: peter.almgren@adra.com

Facebook: www.facebook.com/AdraSoftware/

Twitter: @AdraSoftware


background image