Adra utser ny Chief Technology Officer

Adra, marknadsledande på molnbaserade lösningar för effektivisering av bokslutsprocessen, har utsett Henrik Jondell till rollen som Chief Technology Officer (CTO). Han tillträder sin nya tjänst augusti 2016.

Utnämningen är en del av företagets strategi att utveckla och utöka sin produktserie som syftar till att modernisera och effektivisera arbetet på ekonomiavdelningen vilket gör det möjligt för dem att arbeta smartare, snabbare och med bättre kontroll och precision.

Lars Owe Nyland, Adra koncernchef kommenterar: ”Henrik har mer än 20 års erfarenhet av att utveckla och leda innovativa programvaror som har gjort en betydande inverkan på att skapa affärsnytta inom en rad industrier runt om i världen. Hans utnämning är av stor strategisk betydelse för vårt företag och jag är glad att vår omfattande sökning för att hitta rätt person har resulterat i att Henrik accepterar erbjudandet. ”

Henrik Jondell kommenterar: ”Jag ser fram emot att ansluta mig till ledningsgruppen på Adra. Företaget har en utmärkt erfarenhet av att utveckla många stora företags affärssystem för finansiell rapportering internationellt. Jag ser fram emot att bidra med min erfarenhet och nytänkande till Adras utveckling och expansion. ”

För ytterligare information, vänligen kontakta: Peter Almgren, Adra Marketing Director på peter.almgren@adra.com


background image